HET BEDRIJF

DSC_8616Liewes Staalconstructies is gevestigd in het Groningse wierden dorpje Wirdum. Begonnen in 1986 kent het bedrijf vandaag de dag een nog steeds groter wordende klantenbestand. Dit is niet verwonderlijk, want de medewerkers van Liewes Staalconstructies houden flexibiliteit, kwaliteit en service hoog in het vaandel om te komen tot het resultaat dat u uiteindelijk graag wilt hebben..

Door vakbekwame en ervaren medewerkers én een uitgebreide machinepark kan het produceren vaak in eigen beheer worden gehouden. Dit zorgt ervoor dat er veelal volledig toezicht is op het productieproces. Hierdoor kunnen de producten geleverd worden binnen de afgesproken tijd zonder dat de belangrijkste kernwaarde verloren gaat, namelijk: Kwaliteit!

boot 243

Van de meest uiteenlopende materialen als sobere H-balken, platen, buizen, kunnen de meest complexe, maar goed doordachte staalconstructies geleverd worden. Vooral bij de grotere staalconstructies wordt er ook met andere specialisten samengewerkt. Denk aan een architect die bijvoorbeeld een sterkteberekening uitvoert.

Deze website geeft u een indruk van de vele mogelijkheden bij Liewes Staalconstructies. Daarnaast worden regelmatig foto’s van nieuwe projecten op de Facebookpagina geplaatst. De link naar de Facebookpagina kunt u onderaan deze pagina vinden en meteen gaan liken!

Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u telefonisch contact opnemen met W.Liewes via het telefoonnummer 06-51228168 of kom langs aan de Wirdumermeedenweg 6 in Wirdum (Gn)!